1D giveaway (open BG only)

Здравейте, момичета! :) Това е 100-ната ми публикация и исках да е специална за вас - моите читателки. Много ви благодаря за всяко едно посещение и за всеки един коментар в блога! Надявам се, че това, което пиша ви харесва и съм ви помогнала в избора ви на продукти.

Както ви споделих по-рано през изминалия месец вече съм в коледно настроение и реших да зарадвам някоя от вас с нещо скромно, но от сърце. Както виждате от снимката по-долу наградите са 1D makeup dinkies & I want Zayn lipstick. Слагам снимка и с моите продукти, за да видите как изглеждат продуктите.

За да участвате в giveaway-я трябва:
- да сте последовател на Fashion Books Inspiration с GFC;
- да сте харесали Facebook страницата на Fashion Books Inspiration;
- да ми оставите коментар по-долу с вашия e-mail и да ми напишете какво ви / не ви харесва в моя блог или да ми споделите какво ви се чете по-често, за да може Fashion Books Inspiration да стане по-уютно местенце за вас.

Giveaway-ят ще продължи до 15 декември 2013 г.  вкл. (неделя) и  на следващия ден - 16-ти декември (понеделник) ще изтегля победителката. Тя ще има 48 часа да ми отговори на e-mail-а. Ако не ми отговори, ще избера друга победителка. Giveaway-ят е отворен само за България.

Успех на всички! ♥


EDIT:

Момичета, първо искам да ви благодаря за милите коментари! Много се зарадвах, че цели 27 момичета се включиха в giveaway-я. Доста време се чудих как да избера победителя: дали да е с листчета, дали да заснема видео или с random. И накрая се спрях на последното.

И победителят е:Честито, Руми! :)