Superdrug haul

Честит първи сняг! :) Днес ще ви покажа покупките ми от Superdrug. Досега никога не съм пазарува от интернет и отказвам (поне засега) да си извадя карта, защото ще остана без пари. :D Много съм щастлива, че един приятел се съгласи да ми вземе 2-3 дребни неща от сайта и да ми ги донесе когато се прибра в България. Имат страхотни неща на супер изгодни цени, но реших да не прекалявам с добротата му и си поръчах/взех само следните 3 неща:

__________________________________________________

Hello! Today I'll show you my first haul from Superdrug. I purchised only 3 things. And they are:


Първо искам да ви споделя, че много харесвам One Direction. Имат много забавни и позитивни песни и винаги когато чуя някоя от тях започвам да си тананикам и/или танцувам. :)

One Direction makeup dinkies
(£3.50) - съдържа 5 продукта, като всеки от тях носи заглавие на тяхна песен:
Използвала съм всеки от продуктите 2-3 пъти и ми харесват. След време ще направя пълно ревю на продуктите със суочове.

1D Lipstick I wish Zayn (£3.00) - Зейн ми харесва най-много от момчетата и затова реших да си взема неговото червило. Исках и няколко на MUA, но нюансите, които си бях харесала, бяха свършили.MUA  mascara shade #1 (£1.00) - за нея четох доста позитивни мнения в интернет и мисля, че не сгреших като си я купих. Използвам я за фиксиране на веждите. Това ми е първият такъв продукт и нямам база за сравнение.

Извинявам се, че качвам такава снимка, но искам да ви покажа какъв косъм намерих в спиралата. Снимката е правена на неразпечатвана спирала.

Labels: ,