Review: Chen Yu Rouge Aqua Crystal Glamour 103

Допреди 3 месеца Chen Yu бе непозната за мен марка. Ако и вие не сте запознати с нея, ето малко информация:

"Декоративната козметика Chen Yu, на испанския козметичен концерн ЕugenePerma е основана от Ричард Худнут, бизнес магнат от САЩ, и човек свързан с блясъка на 1920-те. Марката носи името на професионаления гримьор ChenYu, който е отговорен за създаването на изискана модна линия грим, вдъхновена от чувствените китайски лакове.
Chen Yu е името, което събужда красотата. Баланс между хилядолетните знания на Изтока и високите технологии на Запада. Chen Yu е научен поглед върху знанията на прародителите, ритуал на красотата, нраствеността в живота и изкуството да живееш на базата на най-доброто от Изтока и Запада, за да постигнеш хармонията и баланса, които са основата та естествената красота."

Chen Yu Rouge Aqua Crystal Glamour 103


 Какво казват производителите за него:
Червило с обемен и мокър ефект със специална подхранваща формула.
Иновативен продукт с изключително качество:
 

 Цена: 20,70 лв
Опаковка: стабилна и здрава и няма опасност да си счупите ноктите :)
Количество: 4g / 0.14 Oz.
Срок на годност: 24 месеца след отваряне
Аромат: на горски плодове
Произведено в Испания
Състав: цъкнете на снимката за да увеличите


Продуктът се предлага в 8 нюанса. Моето е номер 103. Отначало си помислих, че няма да го нося изобщо, но всъщност не се оказа толкова тъмно, колкото изглежда в гилзата и чудесно за по-семпъл грим на очите. Както ще видите от снимката по-долу придава доста блясък на устните. Хидратира добре сухите устни. Формулата му е кремообразна и много нежна. Доста е пигментирано и с едно нанасяне постигам хубаво покритие. Не се размазва и не се разтича, което е супер за идващите жеги. Издържа около 3 часа. Зависи дали използвате база и дали хапвате и пийвате докато сте с него.


Суоч:


Как стои на устните ми:


Продуктът ми бе любезно предоставен за проба и ревю от Таота ЕООД. Не ми е заплатено за публикацията. Мнението е лично мое.

Labels: , , ,