Review: Chanel Poudre Signee De Chanel

Здравейте, красавици! Малко се позагубих напоследък из блог пространството, но бях малко на почивка. В някой следващ пост ще ви разкажа.
А днес ще ви поговоря / попиша за хайлайтъра на Chanel. Той е от част от първата голяма опънинг награда на The Beauty And The Fashion. Светлана има страхотна публикация за този продукт. А на 6-ти ще е и първата статия за конкурса. Да видим какви Моники сме станали. :)

 Chanel Poudre Signee De Chanel
Illuminating Powder

Продуктът е от лимитирана серия от Пролетната колекция ” Printemps Precieux de Chanel ”.
Произведен е в Италия.
Срок на годност: 18 месеца след отваряне.
Нето: 8 g / 0,28 oz
Цена: 68 $
Какво пише на опаковката:
Функция: Перфектно покрива, като изравнява тена и предпазва кожата от вредното влияние на околната среда. Не изсушава и не омазнява кожата. Може да се използва самостоятелно или върху фон дьо тен.
Употреба: За перфектен и уеднаквен тен, нанесете с апликатора в опаковката или с четка за пудра. Разнесете като движите от центъра на лицето навън. Може да се ползва и за корекции през деня.
Състав по INCI:
Напоследък взех да се зачитам из състава на продуктите, които ползвам, и да се интересувам за вредните съставки. След старателно четене и сравняване тук не открих вредни съставки.Пудрата пристига обвита в кадифено калъфче, което го предпазва при пътуване. А и не само.
Наистина съм очарована от малките детайли, които показват класата на Chanel.


Самата опаковка на пръв поглед я свързвам с опаковката на пудрата си на Avon. Както и  кутийката на сенките. Явно в козметичния бранш доста се копират нещата. (открих топлата вода, нали?)


Направи ми впечатление, че кутийката се отваря на 90 градуса. Изглежда доста стилно и когато я снимам не мога да сбъркам ъгъла на отваряне. Перфектно изпипана работа.
Вътре има предпазващо капаче.


Има и много нежно апликаторче, с което се нанася пудрата. На дръжката му е изобразено логото на марката.


Цветът е идеален за светла кожа. Нанася се изключително лесно. Стои неуловимо, много нежно и ефирно. Придава съвсем лек и деликатен блясък.
Самият релеф е още едно от чудесните неща на този продукт. В средата е изобразено логото на Chanel.


Суоч:
Сами виждате колко нежен и лек цвят придава. Придава една приятна мекота. Не създава бръшнян ефект и не се е разпрашвал нито веднъж.


Как и къде използвам пудрата-хайлайтър:
Около веждите и над скулите след като съм нанесла бронзър. Очертавам едно "С" около окото съвсем леко и деликатно.


Аз писах и писах, но самите снимки говорят много повече.

Използвате ли хайлайтър? Кой ви е любимият?

P.S. Малко и аз се обърках къде използвам ТОЙ за хайлайтъра и къде ТЯ за пудрата :D

Labels: , , , ,