Review: Chanel Les 4 Ombres #41 Fascination

Здравейте! Днес ще ви споделя впечатленията си от сенките на Chanel. Те са част от първата голяма опънинг награда на The Beauty And The Fashion.

Chanel Les 4 Ombres
Quadra Eye Shadow #41 Fascination

Те са от специалната серия за Свети Валентин заедно със Seduction и са обявени за най-актуалната палитра на идващото лято.

Произведени са във Франция.
Срок на годност: 18 месеца след отваряне
Нето: 1,2 g / 0.04 oz
Цена 38 GBP


Какво пише на опаковката:
Функция: грим очи. (можеше още малко думички да сложат)
Употреба: Нанесете със сух или влажен апликатор - за по-интензивен резултат.
Състав по INCI:


Също като хайлайтъра и сенките са в кадифено калъфче, което ги предпазва. Но не се опаковат (от едната страна е отворено като джобче) и могат да излязат от него.


Кутийката се отваря на 90 градуса също като хайлайтъра и изглежда по същия начин. Имат и предпазващо капаче. Включена е и малка сладка книжка с обяснения на 16 езика + 2 грима с 2 и 3 нюанса сенки.


Не съм много добра в описването на цветовете. :/ Най-светлият цвят ми е най-любим. Обичам светлите нюанси сенки и понякога съм само с него и спирала. Когато искам малко по-тежък грим, но не вечерен, прибавям и още един цвят. Независимо кой избирам получавам един хубав и деликатен опушен грим. А когато искам вечерен грим прибавям 3-ти и/или  4-ти цвят. А ако искам още по-вечерен грим нанасям сенките с влажен апликатор. Получава се нещо страхотно. На бала бях със всичките си съкровища на Chanel и гримът ми не мръдна цяла вечер. Е, червилото си искаше повторни нанасяния. :)
Може би това са единствените ми сенки, които не се събират в сгъвката на клепача. А относно издържливостта: поне 7-8 часа без база. А с база сигурно 12.


Суочове:
*със сух апликатор:
На снимката не се виждат реалните цветове. По-наситени са отколкото тук.


*с мокър апликатор:
И тук са една идея по-наситени цветовете на живо.


Ето и окото ми:
(на последната снимка съм поставила и хайлайтър)
Ето и любимата ми снимка:


 Апликаторчетата са много мекички и от едната страна имат изобразено логото на Chanel. На всичките снимки съм нанасяла сенките с тях.

Ето и визия със всичките продукти:
(+ спирала Golden Rose)


Кои са любимите ви сенки?

Labels: , , , , ,