Бал: абитуриентски vs. абсолвентски

Здравейте!
Днес ще видите една по-различна публикация. Днес се навършват 4 години от абитуриентския ми бал и измина около седмица от абсолвентския. Дано да съм полезна на някои от вас. :)

Започвам с абитуриентския бал:

Роклята я купих от първия магазин, в който влязох. Сега определено съжалявам. Затова съветът ми към бъдещите абитуриентки е да се влюбят в роклята си, защото остава спомен за цял живот. Тази година забелязвам, че повечето момичета си избират хубави рокли, а не натруфени и кичозни, каквито имаше миналите години.
Бижутата ми бяха златисти заради роклята. Гривна, обеци, колие и пръстен. Емиии, сега си стоят и чакат да ги използвам в далечно бъдеще.
Чантата и обувките са напълно в типичния баладжийски стил. Напълно неизползваеми са ми, понеже няма къде да ги нося. Но обувките ми бяха страшно удобни. Други обувки с толкова удобен ток не съм имала. Чантата събира обичайните неща.
Грима сама си го правих. И не съжалявам. Някои момичета бяха с прекалено тежък грим. Не казвам, че гримирам добре, но основното го мога що годе. Гримът ми беше смесица между дневен и вечерен. Само сега се чудя на акъла си как съм могла да си сложа златисти сенки. :D
Това е единственият път когато ходих в студио да ми правят маникюра. Френски маникюр (златиска основа) с вишневи цветенца. Най-якото беше, че в дискотеката ми светеха ноктите. 
Косата ми я изправя фризьорка. Сигурно повече от час изправя, дърпа, слага лак и резултатът:  косата ми беше станала твърда като каска.А сега малко и за абсолвентския бал:

Цял ден времето беше облачно и мрачно. Такъв дъжд ни валя.. Добре че имам прекрасни приятели да ме спасят я с яке, я с кола. :)

Заложих на малка черна рокля. Купих си я миналата година от магазина на Bershka във Варна. (Защо в Русе нямаме никакви свестни магазини?!) И времето се развали и така и не я облякох и знаех, че тя ще е РОКЛЯТА. Семпла е и бих ви препоръчала да заложите на нещо подобно. Все пак не искаме да изглеждаме, че ще ходим на карнавал. :)
Противно на очакванията ви не бях с бухали. :D Преди време си купих колието и го съчетах със сребърни обеци, пръстен и часовник. Знам, че не е подходящо на такива събития да се ходи с часовник, но много добре се съчетава с другите ми бижута.
Обувките ми са доста обикновени, както и другите неща. Но за сметка на това с 12-сантиметров ток.. :) Сравнително удобни са и не правят пришки. Чантата си я поръчах от каталога на Avon. Събира сравнително много неща.
Пак си правих грима сама. Този път съм много по-доволна. Леко опушен грим с розово червило. Любимата ми комбинация. Съвсем изключих да си снимам грима и да го постна тук.. Както и да се снимам сама в цял ръст и се наложи да режа снимката.
Маникюрът е лично мое дело: 
Косата си я изправях сама. Можете да сравните какво е да ти я изправи фризьор и моето творение. Поне сутринта нямах каска на главата си. :D

Като цяло съм доволна от двата бала, но от абсолвентския мъъничко повече.

Харесвате ли си визията за бала? Ако сте имали и абсолвентски, и абитуриентски бал, кой повече ви е харесал?

Labels: , ,