TAG spring 2013

Много обичам таговете. Така опознаваш човека, чиито публикации четеш всеки ден. Намираш общи неща или научаваш нещо ново и любопитно. Благодаря на Светлана от The Beauty And The Fashion за тага. Аз от своя страна тагвам всеки, които иска да отговори или в блога си, или в коментар под публикацията. (Много ще се радвам да го направите. :) )

 1. Любими пролетни лакове за нокти

Много обичам пастелните цветове. Не само за лакове, но и за дрехи, аксесоари и какво ли още не.  В момента любимите ми лакове са тези 3 на Pastel. Много си ги обичам, понеже са ми подарък от братовчедка ми и като лакирана с тях се чувствам по-близо до нея. В тази публикация може да видите снимки на маникюрът ми.  

2. Задължителен цвят червило за тази пролет

По отношение на червилата съм скучна. Имам 2 розови и 1 кафяво(което не нося). При такава "голяма" конкуренция победител е това розово на Avon от серията UCR Colordisiac нюанс Satin Sheets. Мирише на ванилия. Повече обичам да си го душа, отколкото да го нося. :)

3. Любима пролетна дреха

Ужасно много обичам бухали. Толкова са сладкии и ми оправят настроението веднага щом ги погледна. Преди седмица си купих зелена блузка с бухалче, но забравих да снимам и нея.. А тази е новичка. Само на 2 дена. Само като видите бухалчето как жално гледа.. А и самия надпис на блузката: No eye contact. :)

P.S. Усещам, че ставам досадна с тези бухали и че се превръщат в нещо като мания, но по-надолу има още, така че продължавайте да четете.
4. Любими аксесоари за пролетта?

Любими са ми и не само за пролетта, а от миналото лято. Тук е моментът да споделя, че не си купувам де що видя бухали, а тези които наистина ми харесат. Най-много ми харесва колието часовник. Взех си го от Варна като ключодържател, но с клещи и малко търпение стана чудесно колие. А по повод тези обеци с клипси (винтчето отзад) една колежка се шегува, че дебелките са студенти преди сесия, а слабичките след. :D Тук е онагледено по-добре.
5. Любимо цвете
 
Любимите ми цветя са зюмбюлите. Но нашето увяхна преди седмица и не можах да го снимам. Не знам защо така става, но не мога да опазя нито едно цвете в саксия за повече от седмица-две.
6. Кой пролетен тренд харесваш най-много?

Много много не следвам модата. Обичам да си купувам това, което ми харесва и което ще нося и следващата година. 
7. Любим парфюм за пролетта?
След като ми свърши любимият пролетен парфюм минала година съм в търсене на следващия такъв. Обичам парфюми, които ухаят на свежо, на зелено. Може би с нотки на ябълка.
Но имам любим дезодорант, който не заменям за никой друг. Но лошото е, че напоследък е доста трудно откриваем, а е страхотен.

8. Какво най много харесваш в пролетта?

Тя е любимият ми сезон. Харесвам как всичко се раззеленява, как мирише прясно окосената трева, как ухаят цъфналите цветя. Обичам я и заради Великден. Връща ме в детските ми години как чаках да стане сутрин, че да се борим с яйца и да хапвам козунак с кисело мляко.

9. Планове за тази пролет

Тази пролет ще се окаже втората по важност за мен. Първата бе когато завършвах средното, а тази когато завършвам университета.  Надявам се всичко да мине както трябва. Много съм развълнувана и за абсолвенстския бал. Не че ще е нещо кой знае какво, но ще се съберем всички заедно за последно. И после който накъдето го отвее вятъра. 
 

Labels: