Review: Perfect нагревател за кола маска

Здравейте! С наближаването на лятото и по-разголените дрехи всички искаме да имаме гладка кожа без досадните косъмчета. А средствата и начините всички ги знаем. За мен в момента най-доброто средство е кола маската. Днес ще ви представя един продукт, който много ми помага в борбата срещу косъмчетата.Да, това е нагревател за кола маска Perfect. Добре оправдана инвестиция, която се изплаща много скоро след закупуването й. Аз си го купих от Lilly за 20-25 лв. някъде. Патрончетата са по 3 лева, като едно може да ви стигне за цели крака, ръце и мишници, а даже и да ви остане. (Което е 10 пъти по-малко отколкото ще ви вземат в козметичните салони.) Зависи как го ползвате. Аз лично пълнителите, които продават в Lilly, с шоколад не ги харесвам особено. Остават 2-3 пръста, които не могат да се използват. Много по доволна съм от тези с ягода и алое. Но тях няма да ги намерите в Lilly. Лентички си купувам от Carrefour за 75 стотинки и ми стигат за мнооого време. (Сега съм преполовила второто си пакетче.)

От ноември насам използвам само кола маска за крака и ръце и не ми излизат подкожни косъмчета. А имам няколко по краката от епилатор от преди няколко години, които не искат да се махнат. :(За мен е много по-безболезнено и щадящо ушите в сравнение с епилатора. (Аууу много мразя как бръмчи.)
Като минус мога да отбележа, че след епилация кожата ми лепне. Но аз реших този проблем с олио/зехтин (да, да, смейте се, но кожата ми по-мека никога не е била). Предполагам и бебешко олио ще свърши същата работа. Btw в Lilly има специален продукт за след епилация.Начинът на употреба е следният: слагате патрончето в нагревателя и изчаквате 30ина минути. На упътването пише да изключите от контакта когато използвате уреда, но аз го държа включен през цялото време, понеже ако го изключа ще се охлади кола маската и ще трябва още повече да се мотая. На мен ми отнема 2 часа за минаване на цялото тяло. Но по-сръчните и тези, които не се отплесват, ще приключат по-бързо.

Надявам се, че статията ви е била полезна и интересна. Ще се радвам да споделите използвали ли сте подобен уред и доволни ли сте останали от употребата му.

Хубав уикенд!

Labels: , , , ,