Review/Day 5: your best bargain buy

Здравейте, момичета! От доста време се канех да пиша за този продукт, но го оставих именно за днешната публикация: най-добрия ми 'пазарлък'.
Това е шампоанът Pure Addiction за нормална коса от шуменската фирма Lavena. Януари месец беше на промоция в Ivis за 0,98лв. Нормалната му цена там е 4,78 лв. Като количество е 250 мл., които стигат за доста време. Снимания го използваме от края на януари двете с мама и има още за 1-2 седмици. След като го използвах 2 пъти си купих още 2 опаковки и февруари имаше шампоан с екстракт от еделвайс за коса с мазни корени и сухи краища и си взех и от него 2, защото моята е точно такава. Но отзиви за него мога да дам след месец. От същата серия има и  шампоан с арган, който предполагам пак ще е хубав.


Сега малко съществена информация:
Формулата му е с екстракт от шафран и влияе добре на коси, изложени на градски замърсявания и имащи нужда от често миене. Повече информация и химически състав може да прочетете на снимката по-долу.


Въпреки че съдържа sodium laureth sulfate не си усещам косата ''скърцаща'' както четох на доста места. Определено го препоръчвам. Косата ми изглежда супер и постоянно ме питат какво съм й правила. Даже 3 приятелки и те си го купиха и са страшно доволни от употребата му. С него косата ми издържа 4-5 дена. Давам му оценка 10/10.

Хубава вечер! :)


Labels: , , , , ,