REVIEW: Golden Rose Sexy Black Mascara & Kajal Stick

Здравейте! :) Днес ще ви представя 2 продукта, предоставени ми любезно от Golden Rose: Sexy Black Mascara и Kajal Stick. Искам да благодаря на Снежи от My School For Beauty, че се погрижи блогърките да си получим продуктите.Започвам с Sexy Black Mascara Infinity Volume & Midnight Black. Много се зарадвах, когато я видях, защото си я бях набелязала отдавна. Първото нещо, което забелязвам е красивата опаковка: много изискана и елегантна. Задната страна наподобява дантела, която е много е приятна на допир.

Нещото, което на пръв поглед ме шокира, е самата четчица: в края е удебелена и наподобява топче. 2 дена стоя и я гледам и се чудя как да си я сложа, за да не си бръкна в окото. :D За моя оргомна изненада супер лесно се борави с нея. Достига и до малките и къси косъмчета. /Както ще видите на снимките не съм добър фотограф, но на живо очите изглеждат супер, а миглите ми са разделени и дълги/. Един от основните плюсове на тази спирала е, че не слепва миглите: нещо което не харесвам в тези на Maybelline. 8,5 ml струват 7,90 лв. След 2 ползвания влиза в моя Top 3.

 
Вторият продукт е Kajal Stick Midnight Black. Както виждате от снимката по-горе е с доста интересна опаковка. Когато си го купувате внимавайте при първото отваряне, защото моят щеше да падне на земята, т.к. беше излязъл от гилзичката. Самата опаковка е доста стабилна и няма как да се отвори сама. Леко се завърта и тогава се дърпа. Това е първият такъв продукт, който използвам, така че нямам база за сравнение, но съм много доволна.

Добре, че се разрових из интернет да разбера, че се използва под ъгъл. Нанасянето е супер лесно. Текстурата му е доста мека и кремообразна и не се налага да натискате върху клепача. Във вътрешната страна на около също може да го използвате. На мен не ми люти и не ми сълзят очите от него. Доста време се задържа там. /За справка: всички моливи, които имам, след 1 час максимум ги няма/ За опушен грим не съм го пробвала още, но по коментари из интернет е идеален за тази цел. 3,4 g струват 3,90 лв.


На тези снимки съм с един пласт спирала и на горния клепач съм поставила от каяла. За ежедневен грим е идеална комбинацията. Премахването и на двата продукта е изключително лесно. Давам им оценка 10/10.
Искам да благодаря на Golden Rose за предоставените продукти. Не ми е платено за тази публикация. Изразила съм лично мнение след използването на продуктите.

Labels: , , , , ,