TAG: Blog your heart out

Здравейте! :) Честит осми декември на всички студенти и на всички, които се чувстват такива!
Много благодаря на Кристин от http://christinelovesmakeup.blogspot.com/  за тага и като съвестна ученичка веднага се заемам с изпълнението на задачата. По този повод искам да споделя с вас една снимка, която много ми хареса:

На мен много ми липсва детството, не знам вие как сте. Може да ми споделите по-долу. :)

Нека започна и с тага:

1. Кое те вдъхнови да започнеш този блог?
 Миналата година имахме да пишем една курсова за козметичните фирми в България и от ровене из нета за различни продукти попаднах на няколко български блога и ми стана интересно това, с което се занимават, и след няколко месеца реших и аз да опитам да споделям мнения за продукти и идеи за маникюри.
2.Как избра на каква тематика да е блога ти?Основно пиша за козметика и маникюри, но имам много идеи и за други статии. Не искам да се ограничавам само с една категория.

3.Кое е нещото, което повечето хора не знаят за теб?
Съществуването на този блог, също така обичам да играя League of legends с моя приятел /не съм добра, но важно е желанието и че той ме търпи/. :)
4.Кои са трите думи, които описват стила ти?
 Комфорт, дете и елегантност. Комфорт: защото обичам да нося удобни дрехи, които не ме карат да се чувствам странно. Дете: защото още съм такова и обичам да нося през ежедневието си блузи с щампа на анимационни герои /за лятото, т.к. имам само с къс ръкав такива/ или такива чорапки/това вече е целогодишно/. :) Елегантност: защото когато имам повод гледам да се облека с нещо по-така. Да покажа на хората, че мога да бъда и жена. :D
5.Какво обичаш да правиш, когато не блогваш?
Обичам да чета книги от всякакво естество, да слушам музика, да гледам филми и сериали, да преглеждам другите блогове всяка вечер /за съжаление нямам време да пиша коментари за повечето, но успявам да прегледам всички/ и да спя/любимото ми занимание - защото пълноценният сън е супер важен/.

Ето и 5-те момичета, чиито тагове бих искала да прочета:
http://beautysuitcases.blogspot.com/ 
http://miracleofbeautyandfashion.blogspot.com/ 
http://sunday-fairytale.blogspot.com/ 
http://xoxomonny.blogspot.com/ 
http://chocoxmoon.blogspot.com/

Labels: ,